Lite om oss:

 

 Med egen erfarenhet av 5 barn av och till, pendla in till heltidsjobb i stan på vardagar, barnens skolarbete och träningar så gick vardagen för mig helt enkelt inte ihop.Tanken slog mig att det måste ju finnas många i min ohållbara situation. Det spelar ingen roll hur man bollar runt så räcker tiden inte till och hela lördagen eller söndagen gick åt att städa huset. Det blev inte mycket tid till att njuta av livet eller hinna ha roligt med sin familj och till slut gick man på knäna.

 

Tidsbrist är tidens tand, varför man har tidsbrist skiljer sig från person till person men faktum är att vi hinner inte med allt och till slut tar tröttheten överhand. Så jag startade ett städföretag baserat ute på öarna i Öckerö kommun och kan nu erbjuda städtjänster av olika slag för alla som behöver. 

 

Kanske har du blivit till åren och vill bo kvar i ditt hus men klarar inte längre av att storstäda eller sköta det löpande i trädgården. Ring oss så hjälper vi till.

 

Din situation kanske påminner om min och tiden räcker ej till mitt i livet eller så kanske du helt enkelt tycker att städning är riktigt tråkigt. Hör av dig så hjälper vi Dig.

 

 

 

 

 

 

 

 Öckerö Hem- & Kontorsstäd , Hockeyvägen 3, 475 31 Öckerö. Telefon 0707-774015, mail stina@ockerostad.se

Organistionsnr: 660225-5066, Momsnr: SE660225506601

www.ockerostad.se

Innehar F-skattesedel samt Ansvarsförsäkring